5 razloga zbog kojih imate salo na stomaku i proverene metode za njegovo skidanje

Iznenadna pojava ružnog, visećih stomaka strah je mnogih devojaka i žena. Kako biste uspešno preoblikovali figuru, najvažnije je da znate šta je uzrok pojave naslaga na stomaku i da ga eliminišete, a tek onda možete raditi na oblikovanju tela. Hajde da vidimo koji tipovi masnih naslaga postoje, koji su uzroci njihove pojave i kako da ih se rešite. Ponekad je povećanje abdomena posledica generalnog povećanja težine, nekada nastaje usled konzumiranja određene hrane, a nekad su hormoni glavni krivac. Pogledajte kako da odredite vaš tip stomaka.

#1 Stomak od alkohola

#1 Stomak od alkohola

Foto: betterme.guruPivo, vino i druga alkoholna pića mogu da ometaju pravilno varenje hrane. Takođe, sadrže mnogo kalorija. Kako biste se izborili sa ovim problemom, prestanite da pijete alkoholna pića i počnite da jedete više povrća i voća.

#2 Majčinski stomak

#2 Majčinski stomak

Foto: betterme.guruNakon rođenja deteta, vaš stomak i dalje ima sala. Bilo bi dobro da vežbate i masirate problematična područja. Trebalo bi da konsultujete i doktora.

#3 Stomak od stresa

#3 Stomak od stresa

Foto: betterme.guruStres i loš san u velikoj meri utiču na naše telo i dovodi do pojave masnih naslaga na području stomaka. Pokušavajte da spavate bar osam sati i izbegavajte nezdravu hranu. Ne konzumirajte previše kafe.

#4 Stomak usled poremećaja hormona

#4 Stomak usled poremećaja hormona

Foto: betterme.guruHormonska neravnoteža dovodi do povećanja težine. Promenite način ishrane, birajte zdraviju hranu i konsultujte doktora.

#5 Otečen stomak

#5  Otečen stomak

Foto: pixabay.comProblemi u digestivnom traktu mogu da dovedu do oticanja stomaka. Konzumirajte više vode i uzimajte probiotike.

Leave a Reply

Loading…

0

Komentari

10 čudnih istina o svemiru u koje čak i neki vrhunski naučnici odbijaju da poveruju

NE KRIVITE PROVAJDERE – ZBOG OVIH GREŠAKA JE VAŠ INTERNET SPOR: 10 najefikasnijih načina da potpuno besplatno povećate brzinu svog interneta