6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova koji NIKADA neće uspeti u braku

Ne postoji idealni prototip veze predodređen da uspe i živi srećno zauvek. Postoji mnogo tipova veza, u kojima su različite ličnosti i karakteri, koji nekako uspevaju da prebrode sve prepreke. Dakle, niko nije idealan par, već sve zavisi od osoba koje su u vezi i njhovog truda da sve ide kako treba.
Iako je teško reći kojim je parovima suđeno da žive srećno do kraja života, lako je pogoditi koji su osuđeni na propast. Zvezde vam mogu otkriti da li ste u vezi kojoj jednostavno nije suđeno.

1. Ovan i Rak

Ovan i Rak

Foto: pinterest.com Ovan je uvek vrlo iskren i direktan. Oni rade stvari iz hira, jer njihov mozak tako radi. Sve rade brzo, jer osećaju da toliko toga treba da urade u životu i ne žele da protraće vreme.
Ipak, ova nagla priroda Ovna je više nego što jedan Rak može da podnese. Rakovi su vrlo osetljivi i vole da ih neko uvek mazi i pazi, a Ovnovi za tako nešto nemaju strpljenja. Previše je to razlika da bi ovaj par mogao da uspe.

Leave a Reply

Loading…

0

Komentari

NISU ONI KRIVI, PRIRODA JE TAKO HTELA: Muškarci imaju jutarnju “tajnu” koju bi svaka žena morala da zna. Evo o čemu se radi

NIKAD NE BISTE REKLI DA VAS OVO ODAJE: Kratak test pokazuje skrivenu stranu tvog karaktera