CECA BI DALA BOGATSTVO DA NESTANU OVE SLIKE TRUDNE BOGDANE, NI VELJKO NIJE ZNAO ŠTA JE OŽENIO! Pogledajte kako je izgledala prije operacija, BLAM!

Veljko Ražnatović (22) oženio svoju izabranicu Bogdanu Rodić (22) u njenoj porodičnoj kući u Titelu.

O privatnom životu buduće gospođe Ražnatović se malo zna. Bogdana Rodić se ranije bavila košarkom i bila veoma uspješna u ovom sportu.

Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dvije godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik.

veljko-bogdana9

Foto:Twitter

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Rodićeva je sa Veljkom u vezi devet mjeseci i važi za pravu ljepoticu. Njihovu vezu od samog početka podržava i Veljkova majka, folk diva Ceca Ražnatović, koja je jednim gestom to i javno pokazala.

veljko-bogdana10

Foto:Printscreen/Facebook

Leave a Reply

Loading…

0

VIC DANA: Fata i Mujo kao vatrogasci

TREBAO MI JE TEST ZA TRUDNOĆU, OSTALA SAM U ŠOKU KADA MI JE APOTEKARKA REKLA OVO! Kakva ludača, zar ima ovakvih ŽENA?