IZA ZIDINA GRADA “ZADRUGA 2”: Zavirite u zatvor, prodavnice i kafiće (VIDEO)

Impozantni imaginarijum Željka Mitrovića sinoć je otvoren za sve učesnike rijaliti šou programa “Zadruga 2”. Njih pedeset dvoje uselilo se na imanje u Šimanovcima i počelo trku za 50.000 evra.

FOTO: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

“Zadruga 2” počela je sinoć, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji u “Blicu”.

FOTO: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

Ono što do sada nismo imali prilike da vidimo je upravo unutrašnjost grada u kom će narednih deset meseci boraviti učesnici šoua kojih bi, kako je barem na početku najavljeno trebalo da bude sve ukupno 200.

Sinoć je “Zadruga svetlela i vrvela od ljudi, a danas zadrugari počinju svoj samostalni život u rijalitiju.

FOTO: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

U odnosu na prethodnu sezonu ova “Zadruga 2” je po svemu mnogo veća. Ono što je svakako zanimljivo je i jedna od ulica u kojoj se nalazi zatvor, a posle njega je odmah i kafić. U blizinu su i prodavnica, a onda za sve gurmane i roštilj.

ZDR_kako_izgleda_untrasnjost_imaginarijuma_show_clip_unsafe

U zatvoru stražu čuvaju specijalno obučeni ljudi za to, a svaki objekat ima i svoje radnike kako bi zadrugari mogli da kupuju i rade sve što im je potrebno kako bi se što više opustili i osećali kao kod kuće i samim tim pravili što bolji šou.

U nastavku na narednoj stranici u galeriji pogledajte kako izgledaju prodavnice i specijalano za ovu priliku napravljen zatvor.

STRAŠNO! NI ZADRUGARI NISU TOGA SVESNI! Jedna soba u Zadruzi krije veliku tajnu! (FOTO)

KRV U “ZADRUZI” Svi u panici, okupili se oko lokve, a samo je ona ĆUTALA