JELENA KARLEUŠA OD MEDIJA KRIJE SVOJU BOLEST, a sada je BRENA OTKRILA: Evo od čega DIVA BOLUJE, odmah joj je preporučila svog DOKTORA!

Lepa Brena je ovog ljeta odmarala na Crnogorskom primorju sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem, a na luksuznoj jahti društvo su im u nekoliko navrata pravili i sinovi Viktor i Stefan.

brenaaa

Foto: Instagram

Pjevačica i pored zakazanih nastupa uživa više nego ikad, a za “Svet” je nedavno ispričala koliko joj znači to što sada ima mnogo više vremena za porodicu i odmor. 

brena3

Foto: Instagram

– Vremena za odmor uvijek nađem. Ove godine imam zaista mnogo koncerata, ali to nije ni priližno onom vremenu kad smo radili po dva koncerta dnevno. Tako je ovo odlična stvar za mene i moju kondiciju. Uvijek sam svježe odmorna za moju publiku, što je najvažnije – kaže Brena.

karleusa3

Foto: Instagram

Pjevačica Jelena Karleuša ima problem sa hrskavicom na vratu, a na pitanje da li je imala neki savjet za nju, Brena je rekla: 

jelena2

Foto: Instagram

– Jesam! Rekla sam joj šta i kako mora da radi. Savjetovala sam joj da kontaktira mog ljekara. Jelena je veliki borac i ja vjerujem da će se ona oporaviti.

Leave a Reply

Loading…

0

“Ložio me profesor iz srednje škole, a onda se..”

CIJELA ESTRADA NOSI LAŽNJAKE: Ceca zube platila 8000 eura, MILIĆ VUKAŠINOVIĆ ČAK 15.000 EURA, a tek kad čujete za Brenu!