MUŠKARCI SE PREZNOJILI, JOVANA SE POJAVILA U JUTARNJEM OVAKO OBUČENA, A ČEKAJTE DA VIDITE 1 DETALJ NA LICU: Poslije frizure i ovo je promijenila!

Nakon što je prije nekoliko dana oduševila gledaoce “Jutra na Prvoj” novom frizurom i prilično velikom promenom u odnosu na prethodne godine, Jovana Joksimović napravila je još jednu promenu. Manje primijetnu, ali svakako vidljivu izoštrenom ženskom oku.

U pitanju su Jovanine obrve, koje su sada znatno deblje, pa dodatno mijenjaju njen dosadašnji imidž. Kako se da primijetiti, obrve su sada i nešto tamnije kako bi se više uklopile uz novu boje kose, a takođe je svemu prilagođena i šminka.

jovana-joksimovic-2-830x0

Foto: Printscreen

Jovana za novi izgled iz dana u dan dobija komplimente, pa je više nego jasno da se ova promjena veoma dopada njenim fanovima, ali i gledaocima TV Prve.

Dok muškarci vjerovatno i ne bi primijetili ovaj detalj, oštro žensko oko koje iole poznaje ovu vrstu uljepšavanja, zapaziće da su obrve tek iscrtane i da se jasno vidi da su još “svježe”.

jovana-joksimovic-5-620x350

Foto: Printscreen

Leave a Reply

Loading…

0

VIC DANA: Ubio Haso ženu

KĆERKU NISAM VIDJELA POLA GODINE JER SE UDALA U NJEMAČKU: Sad mi se zet bijesan javio, KAD MI JE POSLAO NJENU SLIKU ZGROZILA SAM SE, šta je ovo uradila od sebe!