NAJBOGATIJA PJEVAČICA UŽIVA U LUKSUZU, A SADA JE SLUŠKINJI SMANJILA PLATU: Sve zbog KAFE, ljudi zanijemili kad su vidjeli!

Pjevačica Nada Obrić javno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici svojevremeno smanjila platu.

Kako je pjevačica navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala.

– Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla: “Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš me, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med. Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš! Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla, za to vrijeme već možeš da pozoveš vatrogasce, dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zoveš – počela je Nada.

nada1

Foto:Printscreen

– Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Rekla sam joj: “Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l’ smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?! Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga” – ispričala je pjevačica.

nada

Foto:Printscreen

Kako je potom dodala, ona je ipak zaradu svojoj pomoćnici umanjila za 10 odsto – preostalih deset joj je oprostila zbog toga što ju je, kako Nada kaže, dobro imitirala i tada nasmejala do suza.

Leave a Reply

Loading…

0

ŠALJIVA PRIČA: Direktor kompanije poziva sekretaricu

VIC DANA: Haso se vraća tužan s posla