OVO JE NAJBOLJI DOMAĆI ČAJ ZA BUBREGE: Čudo u čaši će izliječiti upalu i UNIŠTITI infekciju, a priprema je jednostavnija nego što mislite!

Čuvajte bubrege, kao što oni čuvaju vas….

Ljudi s najviše rizika za razvoj bubrežnih bolesti su oni s dijabetesom, visokim krvnim pritiskom ili genetskim predispozicijama
Ovo su simptomi i znaci bolesti bubrega:

  •     češća potreba za mokrenjem ili problem kontrolisanja mokrenja
  •     bol u donjem dijelu leđa
  •     bol ili peckanje prilikom mokrenja
  •     edem (tzv. držanje vode) u plućima, nogama, trbuhu, itd.
  •     oticanje oko lica, očiju, nogu i gležnjeva.

Bubrezi dnevno 120 do 150 litara krvi dnevno i uklanjaju do dvije litre otpadnih tvari i suvišne vode. Uz to pomažu u reguliranju krvnog tlaka i stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Može doći do upale bubrega što je ozbiljna bakterijska infekcija koja može biti akutna ili hronična, piše portal “Krenizdravo”.

bubreg-bubrezi-bol-ledja
Liječenje upale čajevima za bubrege

Najčešći razlog nastanke upale bubrega je infekcija ili imunološka reakcija koja ne ide pravim putem te oštećuje bubrege. Imunološka reakcija može nastati tako da protutijelo napada bubreg ili antigen koji se nalazi uz njegove stanice. Drugi način je da se protutijelo spaja s antigenom na drugom dijelu tijela i veže za stanice u samom bubregu. Akutna upala bubrega ima nekoliko uzroka i može u konačnici dovesti do zatajenja bubrega ako se ne liječi. Ovo stanje poznato je kao Brightova bolest.

Poseban rizik od upale bubrega i težih bolesti imaju ove skupine ljudi:

  •     osobe koje u porodici imaju povijest bolesti bubrega i infekcije
  •     osobe koje imaju bolest imunološkog sustava, kao što je lupus
  •     osobe koje uzimaju previše antibiotika ili lijekova protiv boli
  •     osobe koje su imale nedavnu operaciju urinarnog trakta

kamen-u-bubregu2

Glavni simptomi upale bubrega koje ne smijete ignorirati su osjećaj zbunjenosti i nemogućnost koncentracije, suha i osjetljiva koža, visok tlak, anemija, bol u donjoj strani leđa, natečenost nogu i ruku, smrzavanje, gubitak apetita, okus metala u ustima i loš zadah te problemi s mokrenjem. Ako osjetite neki od ovih simptoma, a da traje duže od nekoliko dana, obavezno se javite svom liječniku kako bi se istražilo o čemu se točno radi.

Za liječenje, ali i prevenciju problema s mokraćnim sustavima i bubrezima, isprobajte ove čajeve za bubrege koje možete pripremiti kod kuće.

Leave a Reply

Loading…

0

Komentari

“Ne podnosim drugaricu. Imam drugaricu sa kojom se družim iz vrtića. “

DJEVOJČICU SU ZBOG OVE SLIKE IZBACILI IZ KATOLIČKE ŠKOLE, PRIMIJETITE LI DETALJ ZBOG KOJEG JE IZBAČENA: Njena porodica u šoku!