“Prekinuo sam svaki kontakt sa sestrom onog trenutka kada sam je uhvatio kako vara”

“Prekinuo sam svaki kontakt sa sestrom onog trenutka kada sam je uhvatio kako vara svog (sad već bivšeg) muža u tatinom stanu. 

Stan je dobila u miraz, još je bio u fazi renoviranja, ali očigledno moja sestra koristila stan da bi varala muža. Napadajte me koliko želite, pričajte mi da “nemam prava da se miješam” i kako treba da sam uvijek na njenoj strani je mi je sestra najrođenija, ali meni apsolutno ne pada na pamet da ‘branim’ takvo đubre od čovjeka. 

sad-man

Ako je u stanju da svog muža, sa kojim je pritom 8 godina u braku i imaju djecu, prevari, onda je i te kako u stanju da i meni tako zabode nož u leđa.

sad-man

Svaka osoba koja vara je za mene dno dna i ne zaslužuje ikakvu podršku i ljubav. Sa obzirom da sam imao dokaze, poslao sam ih njenom mužu. Ona me je kasnije zvala xy puta, plakala i vrištala kako sam joj ja “uništio brak”, kako joj je žao i kako se kaje, a sad ne zna šta da radi jer on želi razvod. Pričala je kako ne može bez njega da živi, a kako sam ja “za sve kriv”… Samo sam je pitao “da li ti je bilo žao i muža i djece kada si upadala drugim muškarcima u krevet? ” i prekinuo svaki kontakt sa njom.”

sad-man

Leave a Reply

Loading…

0

Komentari

“Prije 3 mjeseca sam izgubila bebu! “

VIC : Mujo utrči u apoteku