PROPADA U ZEMLJU OD STIDA, SAMO DA SE IZBRIŠE: Objavljena slika JELENE KARLEUŠE iz srednje škole, smijat ćete se danima kad vidite NA ŠTA JE LIČILA!

Fotka iz srednjoškolskih dana najpoznatije srpske pjevačice Jelene Karleuša osvanula je na društvernim mrežama i napravila haos.

karleusa1

Sa 16 godina Jelena Karleuša prvi je put zakoračila na estradno nebo, a i tih je dana voljela neobične odjevne kombinacije.

U emisiji Zvezde Granda u kojoj je članica žirija, kolega Saša Popović rekao joj je da je sa 16 izgledala kao cirkus, a Karleuša mu je odgovorila da je on izgledao kao tri cirkusa.

jelena-karleusa-sa-16-godina-670x810

Foto: Privatna arhiva

BONUS: KARLEUŠA SE HVALI LUKSUZOM, A EVO GDJE ŽIVI DUŠKOVA MAJKA: Mala trošna kuća, nadomak pruge, pored nje kokošinjac! SVE JE ZAPUŠTENO! (FOTO)

Pa iako se Diva nerijetko hvali luksuzom i životom na visokoj nozi,Duška Tošića međutim život nije uvijek mazio. Šta više, njegovi roditelji i dan danas žive u selu Orlovat i dalje vrlo skromno, a čini se da snajku to i ne potresa previše.

Mala kuća u kojoj je rođen suprug pjevačice i gdje je proveo djetinjstvo i dalje živi majka i otac, na čiju su nas porodičnu kuću tada uputile komšije. Ni uz sve njihove instrukcije, nije je bilo lako naći. Do Orlovata je put inače loše obilježen, pa tek posle nekoliko krivih tragova i jednočasovnog lutanja kroz Zrenjanin i okolinu, našli smo Tošićevo rodno mjesto, a na kraju i roditelje

166453-kadic01-ff

Foto: RAS

– Oni vam žive u ovu kuću do moje. Fini ljudi. Idite do njih, vole oni da pričaju – posavjetovao je prvi komšija Tošićevih i odveo nas pred visoku staru kapiju, objasnivši nam da ga sačekamo tu, a da će on pozvati “stara majku”.

5906edca-67bc-410a-9b95-571e0a0a0a67-166451-kadic-ff-690x480

Foto: RAS

Leave a Reply

Loading…

0

ŽIVA ISTINA, EVO KAKO SE LJUBAV MIJENJA POSLIJE 30. GODINE: Ilustracije u kojima će se svaki par pronaći, DOBRO POGLEDAJTE ZADNJU!

“Sa mužem sam imala do rođenja djeteta vrlo strastven brak…”