ROKAJU ALKOHOL VIŠE I OD BALKANACA: 16 bizarnih činjenica o Južnoj Koreji koje NEMA ŠANSE da ste čuli do sada (broj #11 će sve roditelje ostaviti BEZ TEKSTA)

Južna Koreja je prelepa zemlja sa bogatom kulturom. Stare mudrosti taoizma žive rame uz rame sa naprednom tehnologijom. Odlučili smo da podelimo sa vama čudne i interesantne činjenice o ovoj zemlji za koje nikada niste čuli.

1. Plastična hirurgija je neverovatno popularna

Plastična hirurgija je neverovatno popularna

Foto: flickr.com Prema sociološkim istraživanjima, svaka peta žena u Južnoj Koreji imala je plastičnu hirurgiju. Ovo se kod njih smatra normalnim. Roditelji često plaćaju svojoj deci operaciju kao poklon za maturu. Među najpopularnijim operacijama je izbeljivanje kože, uklanjanje mladeža i menjanje oblika očiju. Muškarci takođe imaju ovakve vrste operacija.

Leave a Reply

Loading…

0

Komentari

Ova 14-godišnjakinja je kupila staru kampersku prikolicu za SMEŠNE pare i preobrazila je u nešto zbog čega su sve njene drugarice bile do ušiju ljubomorne! Evo i šta

JOŠ UVEK ČUVANE TAJNE AMERIČKE VLADE: 13 zastraušujućih dokaza da vanzemaljci stvarno postoje (broj #9 još uvek NIKO ne može da objasni)