SA TEZGI SE VRAĆA PUNOG NOVČANIKA: Ova pjevačica je jedna od najzaposlenijih Zvezda Granda, prepoznajete li je bez trunke šminke?

Kako je Marija Šerifović rekla tokom sezone u kojoj se Aleksandra Mladenović takmičila u “Zvezdama Granda”, ona je sigurno jedan od najboljih ženskih vokala za narodnu muziku.

 Aleksandra se potrudila da vjetar u leđa koji joj je Marija dala i opravda, pa je sve od sebe dala da se progura i zauzme svoje mjesto na estradi, u čemu je može se reći i uspjela.

foto1

Iako ne može da se mjeri sa Aleksandrom Prijović koja je zasigurno dospjela u sam vrh kada su izvođači mlade generacije u pitanju, Mladenovićeva je jedna od najzaposlenijih pjevačica takođe mlađe generacije.

Dokaz je i to što je naša ekipa iz vikenda u vikend sreće na aerodromu Nikola Tesla po povratku sa napornih tezgi. No, iako je Aleksandra uvijek nasmijana, očigledno zadovoljna šuškama koje je zaradila na nastupima i privatnim veseljima, više je nego očigledno da prečesti nastupi i te kako utiču na njen izgled.

I dok šminka pokrije sve što treba da pokrije, a Aleksandra sa njom izgleda odlično…

foto

…po povratku sa tezgi, bez trunke šminke, razlika je prilično velika.

Šta vi kažete?

(Telegraf)

Leave a Reply

Loading…

0

“Ložio me profesor iz srednje škole, a onda se..”

CIJELA ESTRADA NOSI LAŽNJAKE: Ceca zube platila 8000 eura, MILIĆ VUKAŠINOVIĆ ČAK 15.000 EURA, a tek kad čujete za Brenu!