SAMO SE IGRA SA TOBOM: Ako se muškarac ovako ponaša, to znači da te definitivno ne voli

Da li ste ikada upoznali muškarca sa veoma čudnim modelom ponašanja? Čini nam se da kao da su stvoreni u tajnim muškim laboratorijama sa ciljem da zbune devojke. Jednog dana vam skida zvezde sa neba, sledećeg se ne javlja na telefon. Ne morate više razbijati glavu razmišljanjima na ovu temu, jer vam mi donosimo odgovor. Evo u čemu je njihov problem.

1. Nije ga bilo mesecima i onda se vratio kao da se ništa nije dogodilo

Nije ga bilo mesecima i onda se vratio kao da se ništa nije dogodilo

Foto: brightside.meŠta se desilo: Pisao vam je ili vas je nazvao nakon dužeg perioda tišine.

Šta vi mislite da to znači: Bio je suvuše zauzet i nije imao vremena da mi piše. Bio je kidnapovan i pobegao je tek jutros. Ili je bio u zatvoru, ali je nevin. Naravno, svakog minuta je mislio na mene.

Šta zaista znači: Pita se da li ste još uvek živi i da li ga volite.

2. Započeo je razgovor, ali ga nije nastavio

Započeo je razgovor, ali ga nije nastavio

Foto: brightside.meŠta se desilo: Započeo je razgovor i onda je nestao.

Šta vi mislite da to znači: Morao je da završi neki hitan posao. Baterija mu se ispraznila. Oteli su ga vanzemaljci. Ptica je proletela i ukrala mu telefon. Ipak, sigurno je da želi da razgovara sa mnom.

Šta zaista znači: On samo želi da vas podseti na sebe u slučaju da ste dobro raspoloženi i da ste zaboravili prošlost.

3. Ne pokušava da nastavi komunikaciju van interneta

Ne pokušava da nastavi komunikaciju van interneta

Foto: brightside.meŠta se desilo: Dopisujete se preko društvenih mreža već duže vreme, ali nije predložio sastanak.

Šta vi mislite da to znači: Veoma je skroman i plaši se da mu ne kažem “ne”. Plaši se sopstvenih osećanja. Nije spreman da upozna ovako divnu devojku. Ipak, sigurno će me pitati da izađemo uskoro. 

Šta zaista znači: Ne želi da vas pozove. Samo želi da razgovara… ali ne u stvarnom životu.

4. Koristi vas u svojim zamršenim šemama

Koristi vas u svojim zamršenim šemama

Foto: brightside.meŠta se desilo: Bilo vam je divno, a onda je nestao.

Šta vi mislite da to znači: Potrebno mu je još malo vremena da prihvati činjenicu da sad ima blago poput mene. Testira moje strpljenje. Ima problema na poslu i nema vremena za ljubav. Ali sutra, ili prekosutra, ili dan posle prekosutra, sve će biti dobro sa nama.

Šta zaista znači: Nije zainteresovan za vas kao stalnog partnera.

5. Želi da se takmiči sa ostalim momcima koji su zainteresovani za vas

Želi da se takmiči sa ostalim momcima koji su zainteresovani za vas

Foto: brightside.meŠta se desilo: Pojavi se samo kada se neko drugi zainteresuje za vas.

Šta vi mislite da to znači: Ljubomoran je. Od sada će sve biti drugačije. Konačno će shvatiti da postoje i drugi ljudi koji se interesuju za mene, pa će se plašiti da me ne izgubi.

Šta zaista znači: Potrebno mu je konstantno nadmetanje. Veza bez toga njemu jednostavno nije zanimljiva.

6. On traži “posebnu” vezu… ali ne ljubav

On traži "posebnu" vezu... ali ne ljubav

Foto: brightside.meŠta se desilo: Predlaže vam da budete prijatelji, ali i dalje flertuje.

Šta vi mislite da to znači: Nije shvatio da je zaljubljen u mene. Plaši se da mu ne kažem “ne”. Ne može da odoli mom šarmu. Misli da prvo moramo biti dobri prijatelji pre nego što započnemo romantičnu vezu.

Šta zaista znači: Njemu je kristalno jasno da ga volite. Dok god mu bude zabavno, on će glumiti. Međutim, čim mu postane dosadno ili pronađe devojku, vi mu više nećete biti potrebni.

7. Ne provodi dovoljno vremena sa vama i dolazi samo kada mu je nešto potrebno

Ne provodi dovoljno vremena sa vama i dolazi samo kada mu je nešto potrebno

Foto: brightside.meŠta se desilo: Sastajete se povremeno nakon posla. 

Šta vi mislite da to znači: Toliko je zauzet. Jedini slobodni sat koji ima provodi sa mnom. To je baš lepo. Ponekad provede čak i noć, a mogao bi da ide kući. Dobro, shvatam. Toliko je iscrpljen da ne može da ode do kuće.

Šta zaista znači: Veoma mu je zgodno da ima stalnog partnera za intimne odnose. Međutim, uskoro će naći pravu devojku i imati pravu vezu, a njegov posao više neće biti važan kao što je sad. Tada ćete se upitati “ZAŠTO”?!

8. Ne upoznaje vas sa svojom porodicom ili prijateljima

Ne upoznaje vas sa svojom porodicom ili prijateljima

Foto: brightside.meŠta se desilo: Vi ste kao par, ali retko viđate njegovu porodicu ili prijatelje. Možda ih uopšte i ne poznajete. Sve važne praznike provodite odvojeno.

Šta vi mislite da to znači: Ne želi da me postidi. Veoma je blizak sa svojom porodicom i prijateljima i zato sa njima provodi više vremena nego sa mnom. Brine se da mi se možda neće dopasti.

Šta zaista znači: Ne značite mu koliko porodica i prijatelji. Ne želi da oni pomisle da ste mu devojka ili još gore, buduća žena. To je zbog toga što vas on ne vidi na taj način.

9. Ponaša se kao prijatelj

Ponaša se kao prijatelj

Foto: brightside.meŠta se desilo: Sve vreme se dopisujete na internetu. Viđate se često jer poznajete iste ljude. Dobro se provodite zajedno, ali tu nema ničeg romantičnog.

Šta vi mislite da to znači: Voli me, ali mu rane iz prethodne veze još nisu zacelile pa ne želi da žurimo. Biću mu najbolji prijatelj i on će tada shvatiti da me voli.

Šta zaista znači: Vi ste sjajan prijatelj i lepo mu je sa vama. Ali vi niste njegova devojka. Niste ništa više od prijatelja.

10. Ne želi da razgovarate o zajedničkoj budućnosti i ne želi nikakve promene

Ne želi da razgovarate o zajedničkoj budućnosti i ne želi nikakve promene

Foto: brightside.meŠta se desilo: Kada pokušate da razgovarate o vašoj budućnosti, on postane veoma tajnovit i čak se i naljuti. Ponekad, jednostavno kaže “ne znam”.

Šta vi mislite da to znači: Nije se navikao na činjenicu da je naša veza veoma ozbiljna. Želi da prosidba bude iznenađenje. Međutim, ima finansijskih problema, a ne želi da bude na mojim plećima. Kada reši te probleme, venčaćemo se.

Šta zaista znači: Ne izgledate mu kao najbolji kandidat za ženu i majku njegove dece. Dopada mu se kako zasada stoje stvari među vama, ali ne želi ništa više. Ne želi da priča o budućnosti jer ne želi da se išta promeni.

Leave a Reply

Loading…

0

Komentari

7 starinskih saveta protiv bubuljica i fleka na koži koji će vam uštedeti BRDO PARA

IZNENADIĆEŠ SE: Ovo je tvoj NAJGORI deo ličnosti prema horoskopskom znaku