SIROVA SNAGA ALHEMIJE: Izaberi simbol i saznaj šta je tvojoj duši istinski potrebno

Alhemija je i dan danas prava misterija. Ovu veštinu su praktikovale drevne civilizacije Egipta, Mesopotamije, Rima i stare Grčke i dok neke ona asocira samo na pretvaranje običnih metala u zlato i srebro, za druge je ona preteča moderne hemije. Njen pravi cilj je bio transformacija materije i duha, pa simboli koje su alhemičari koristili između sebe kako bi sprečili da se bilo ko domogne njihovih tajni, imaju posebno značenje.

Izaberite jedan simbol

Izaberite jedan simbol

Foto: meowgag.com

1. Lav

1. Lav

Foto: meowgag.com
Lav simboliše Sunce i vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom.

Problem: Ako ste izabrali Lava, verovatno vam je potreban beg iz onoga što ste gradili sa toliko truda. Lav simboliše Sunce, ultimativni izvor moći. Stoga, Lav je jednako dominantan. Dali ste sve od sebe da stvorite život koji živite, ali se sada osećate zarobljeno i podređeno zaduženjima koja vas progone. Pitate se da li da krenete drugim putem. Drugim životnim putem…

Izlaz: Da li vam trenutni život toliko smeta? Da li vam je potrebno da udahnete vazduh slobode još jednom? Da li biste izabrali drugi put u životu kada biste imali priliku? Sa razlogom ste uradili to što ste uradili. Jednom kada to uvidite, videćete da možete da pronađete efikasne načine da se nosite sa svojim obavezama.

Savet: Pomirite se sa svojim izborima jer ste ih vi napravili. Vaša mudrost se razvija isto kao i vi. Dakle, ako želite da se oslobodite, možete. Sudbina je u vašim rukama.

2. Peščani sat

2. Peščani sat

Foto: meowgag.com
Peščani sat je simbol neizbežnosti, kruga vremena.

Problem: Ako ste izabrali peščani sat, verovatno se osećate zarobljeno u vremenu. Za vas je vreme stalo u prošlosti usled nekog tragičnog ili bolnog iskustva. Osećate kao da se polako davite, bez energije, čekajući da se neizbežno dogodi.

Izlaz: Starenje i smrt su delovi života. Svi se rađamo, odrastamo i umiremo. To nije nešto čega se treba bojati. Pomirite se sa vremenom. Ako ste u stanju, pomirite se i sa prošlošću. Ona vas je napravila takvim kakvi ste sada – i mnogo ste jači nego pre.

Savet: Pokušajte da od sada donosite najbolje odluke. Živite u sadašnjosti. Moćni ste i vreme je vaš prijatelj.

3. Mesec

3. Mesec

Foto: meowgag.com
Sile Meseca povezanes su sa emocijama i skrivenim istinama.

Problem: Ako ste izabrali Mesec, vaše srce je bojno polje. Nešto duboko sakriveno u vama ne da vam da spavate ili vas budi noću. Koja tajna emocija vam ne da mira? Da li je bes, ljutnja, mržnja ili samo strast?

Izlaz: Vaš duh mora da pronađe mir, a to ćete najbolje postići ako iznesete svoje emocije na svetlost dana, odnosno da prihvatite njihovo postojanje. To prihvatanje je početak. Tajnovitost je to što emocije čini toliko moćnim. Kada su izložene, ona prestaju da nas toliko pogađaju.

Savet: Naučite da iskazujete svoja osećanja. Skrivanje ili potiskivanje može da vas povredi.

4. Ključ

4. Ključ

Foto: meowgag.com
Ključevi su oduvek povezani da našim shvatanjem životnog puta.

Problem: Ako ste izabrali ključ, vašem duhu su očajnički potrebi odgovori. Put kojim idete tera vas da dovodite u pitanju sve što ste nekad smatrali neospornim. Možda ne znate gde da gledate ili ste umorni od traženja. U jednom trenutku, osećate da vas ništa ne interesuje. Možda vam je i dosadno.

Izlaz: Vreme je da istina zasija kao Sunce. Ključ predstavlja vašu želju da otvorite kapije drugih kraljevstva i staza. On je manifestacija vašeg duha koja će vam pomoći da prevaziđete trenutni život i pronađete više uzbuđenja i iskustva.

Savet: Pronađite način da više putujete. To će vam pomoći da upoznate i komunicirate sa više ljudi. Oživite volju za avanturom u sebi

5. Hamsa ruka

5. Hamsa ruka

Foto: meowgag.com
Ona je povezana sa zaštitom od zlih sila.

Problem: AKo ste izabrali ovaj simbol, verovatno ste meta crne magije. Vašem duhu je neophodna sloboda. Možda ste primetili neke čudne znake, koji pokušavaju da vas upozore na ovu situaciju.

Izlaz: Hamsa nam govori da sloboda, čak i u najmračnijim vremenima, leži u našim sopstvenim rukama. Sami smo se zarobili i sami moramo da se oslobodimo. Da bismo to uradili, moramo da prigrlimo sebe i oprostimo sebi naša vremena slabosti. To će pojačati ljubav prema našem duhu, koji je i naša najveća snaga.

Savet: Pronađite vreme da se odmorite i obnovite energiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0

Komentari

Svaki put kada primetite ove čudne stvari to znači da je anđeo VEOMA BLIZU vas

PAŽLJIVO POSMATRAJ: 13 skrivenih znakova koji odaju da je do ušiju zaljubljen u tebe