SIROVA SNAGA ALHEMIJE: Izaberi simbol i saznaj šta je tvojoj duši istinski potrebno

Alhemija je i dan danas prava misterija. Ovu veštinu su praktikovale drevne civilizacije Egipta, Mesopotamije, Rima i stare Grčke i dok neke ona asocira samo na pretvaranje običnih metala u zlato i srebro, za druge je ona preteča moderne hemije. Njen pravi cilj je bio transformacija materije i duha, pa simboli koje su alhemičari koristili između sebe kako bi sprečili da se bilo ko domogne njihovih tajni, imaju posebno značenje.

Izaberite jedan simbol

Izaberite jedan simbol

Foto: meowgag.com

1. Lav

1. Lav

Foto: meowgag.com Lav simboliše Sunce i vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom.

Problem: Ako ste izabrali Lava, verovatno vam je potreban beg iz onoga što ste gradili sa toliko truda. Lav simboliše Sunce, ultimativni izvor moći. Stoga, Lav je jednako dominantan. Dali ste sve od sebe da stvorite život koji živite, ali se sada osećate zarobljeno i podređeno zaduženjima koja vas progone. Pitate se da li da krenete drugim putem. Drugim životnim putem…

Izlaz: Da li vam trenutni život toliko smeta? Da li vam je potrebno da udahnete vazduh slobode još jednom? Da li biste izabrali drugi put u životu kada biste imali priliku? Sa razlogom ste uradili to što ste uradili. Jednom kada to uvidite, videćete da možete da pronađete efikasne načine da se nosite sa svojim obavezama.

Savet: Pomirite se sa svojim izborima jer ste ih vi napravili. Vaša mudrost se razvija isto kao i vi. Dakle, ako želite da se oslobodite, možete. Sudbina je u vašim rukama.

Leave a Reply

Loading…

0

Komentari

Svaki put kada primetite ove čudne stvari to znači da je anđeo VEOMA BLIZU vas

PAŽLJIVO POSMATRAJ: 13 skrivenih znakova koji odaju da je do ušiju zaljubljen u tebe