VIC: MUJO TREBAO U NJEMAČKU POSLOM

Mujo trebao da ide u Njemačku i kako bi vidio da li će ga Fata varati on joj dole stavi žilet.

Vratio se Mujo iz Njemačke i zovnuo on komšije na kavu i kad su trebali da idu Mujo ih poreda i reče prvom skini gaće, ovaj skide, a dole posjekotina zatim Mujo reče:

mujo-vic

“mrš iz kuće nismo mi nikakve komšije”.

Tako on drugog ista stvar, pa trećeg isto, četvrtog isto i na kraju dođe do petog ovaj skide nigdje posjekotine Mujo ga nahvali ti si moj jaran i jedini dobar komšija svaka ti čast, a komšija ce na to a šta ću takav sam.

“Moj muž je postao opsjednut poslom i novcem, zapostavlja mene i naš brak. Ja sam imala drugačija očekivanja, dva mjeseca nije me pipnuo prstom, a ja tako nisam navikla…

Kao djevojka redovno sam mijenjala partnere očekivala sam da ću se u braku malo smiriti, međutim on ima svoju firmu i u početku, dok je još bila mala firma, sve je bilo u redu. Onda je krenuo da napreduje i radi bukvalno po cijeli dan, osim kad jede ili spava.

zena-place

To mu pritom predstavlja uživanje, sjedi ispred kompjutera, gleda po cijeli dan iste gluposti (IT je u pitanju, ne razumijem se baš u to), neke kodove i šta ja znam.

Pare su dobre, živimo odlično, zapravo natprosječno za ove prostore, on voli to što radi, sve je to lijepo, ali počeo je da zapostavlja mene i naš brak.

woman

Ima ambicije da još napreduje, proširuje biznis, nekad radi i noću, a kad jednom u sto godina izađemo, on nas požuruje jer mora kući da radi.

Sjedimo u kafiću, konačno da popričam s njim dok me gleda u oči, ne u ekran, on popije kafu na eks i kaže posao čeka, popij pa da idemo. Poludeću.

Drago mi je da je ambiciozan, što se isplatio posao koji voli, ali treba da nađe balans, ne da brak trpi. Samo ne znam kako do toga doći jer razgovor ne pomaže.”

Izvor: Komični statusi

 

Leave a Reply

Loading…

0

U BRAKU SMO 11 GODINA, A ONDA MI JE SLUČAJNO POSLALA OVU PORUKU, KAD SAM VIDIO POLUDIO SAM:  Vratio sam se kući, a onda je uslijedio PAKAO, BLAMIRA ME GODINAMA!

NIKO NEMA POJMA: Da li vi znate šta znači ovaj znak?